My story

Jag föddes 1976 av två fantastiska föräldrar. Livet flöt på tills jag fyllde 9 år och mina föräldrar skilde sig. Det blev till ett trauma för mig och en identitet som jag bar i många år. ”Jag är skilsmässobarn”. Men inte blev ju livet så illa för det. Fler lärdomar och fler människor att interagera och lära av. Jag fostrades under parollen ”Frihet under ansvar”, var duktig flicka med höga betyg som fick beröm och bekräftelse efter prestation.

Livet rullade på och jag drömde om en stor lycklig familj, med många barn. Men när jag var 22 fick jag en sjukDomsDiagnos – reumatism. Det innebar att jag fick mediciner som skulle ge fosterskador … och drömmen krossades i några år. Tills jag tog saken i egna händer och hittade min väg genom skolmediciner och alternativa lösningar. Resultatet blev 4 barn som nu är i åldrarna 3-23 år. Tre av dem har jag fött via min kropp och den fjärde kom till oss som familjehemsbarn, och valde att stanna kvar.

Kroppen och barnen är de två områden som utmanat mig mest och som jag lärt mig mest av i mitt liv. Kroppen och min dröm om barn tvingade mig att söka läkning och alternativ. Att söka inåt i mig själv och utåt efter hjälp. När jag födde första barnet slungades jag ut på en resa som än idag är mycket spännande. Jag insåg att jag inte levde mitt liv, och vi sålde allt vi ägde, inklusive radhuset, gav bort bilen och drog iväg ett halvår till Centralamerika. Med tre väskor, en 9-månaders bebis och mig på kryckor …

Med barnen kom också informationen till mig om Nya Tidens Barn. Att barnen som föds från kring 2000 och framåt är annorlunda. De har en helt annan energi, styrs av sitt Hjärta och är programmerade med den Nya. Det vi på Jorden behöver framåt. Vi är vana vid det gamla, som för oss är sant. Utmaningen vi har är att samspela, och min roll i det hela är att vara brobyggare. Jag har en fot i varje värld, förstår den äldre generationen och den yngre. Det är sannerligen ingen barnlek att vara förälder idag, men otroligt utmanande och givande <3

Så på den här bloggen låter jag mitt skrivande få ett fritt space. Kroppen, Föräldraskap och Relationer är de tre kategorier jag valt just nu. Det är det jag själv har erfarenhet av och som format mig till den person jag är idag. En fantastisk kvinna på 44 år. Har hittills publicerat två böcker på eget förlag. Gillar att sjunga i kör, fika med vänner och resa en del.

Välkommen att läsa och ta del av mina tankar och erfarenheter .

❤️ Med Kärlek, //Malin❤️