15 jan 2022?

Jag lever mitt liv mer och mer utifrån TilliT. Tillit till att det som är menat att ske i mitt liv sker, när det sker. Stora delar av mitt liv har jag levt i kontroll. Planerat och organiserat, speciellt inom mina yrken är det det jag fått cred och beröm för. Sedan jag började öppna upp för en mer andlig och ödmjuk syn på livet, med tanken att jag faktiskt kanske inte vet allt har jag mer och mer litat till min intuition och tillit till att Livet och Världen vill mig gott. Jag fick, som många andra, göra stora förändringar i mitt liv under förra året. Jag hade precis skilt mig och äntligen flyttat till mina drömmars stad – Falun. Inneboende och timanställd på ett jobb som inte var optimalt för mig. I april fick jag nog. Bestämde mig för att NU skulle jag fixa ett jobb och en bostad åt mig och barnen att landa i. Någon vecka därefter damp det ner ett oväntat förslag under en middag hos mamma. Att jag och min dotter skulle flytta in hos henne så länge, och se vad som händer efter det. Sagt och gjort. Vi flyttade kort därefter in hos henne, i hennes stora nya lägenhet i Gävle, och i samband med det fick jag en projektanställning på fyra månader, över sommaren. Projektanställningen förlängdes till sista november och då väntade ett nytt, tidsbegränsat jobb, precis när jag behövde det … inte tidigare 😉 I samma veva hade mamma fått sin drömlägenhet och skulle nu flytta, vilket gjorde att vi lätt kunde ta över kontraktet på hennes lägenhet. Det här kontraktet är tidsbegränsat, precis som mitt anställningskontrakt. Döm om min förvåning när båda kontrakten damp ner i min brevlåda med exakt samma slutdatum! 2022-01-14.
Det är ju onekligen så att jag blir lite nyfiken på vad Livet och Universum har för plan och överraskning åt mig om exakt ett år, den 15 januari 2022. DET ska bli spännande att se hur livet kommer att se ut då, hur det utvecklar sig och vad som händer då. Men det behöver jag ju inte veta nu. I detta NU har jag fullt upp med att njuta av Livet precis som det ser ut i detta ögonblick …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *