What would LOVE do?

Tänk om Kärleken skulle regera i Världen? Hur skulle det då se ut? Om vi skulle låta kärleksfulla handlingar komma igenom istället för rädslobaserade krig, hat och våld?

För att kunna skapa en yttre värld i fred och kärlek, behöver vi känna fred och kärlek I oss själva. Så som vanligt börjar allt med Mig och Dig. När jag i vardagen ställs inför situationer där jag reagerar och slår på försvarsmekanismen brukar jag komma på mig själv … stanna upp … skifta perspektiv … och fråga mig själv: ”What would LOVE do”? … Och sedan är det lättare att agera annorlunda än mina invanda mönster.

OK, mer konkret exempel. Jag är i köket och alla tre barnen är hemma. De är 3, 12 och 15 år och ibland ropar de alla tre samtidigt om olika behov och saker. En kanske är hungrig, en vill ha hjälp med läxan och en vill att jag ska sätta på en stopp-pärla på armbandet som ska pärlas … Jag blir stressad, är själv hungrig och blir då lätt irriterad och arg. Mitt gamla mönster är att höja rösten, snäsa och till slut bli arg och tycka synd om mig själv. Att ingen ser mina behov? Visst ilska är ”bara” en känsla … men ändå. Jag vill egentligen inte vara en arg och sur mamma. Så – jag började titta på mitt beteende och kan nu känna när det är på väg och oftast hinner jag väja mig själv ur vägen och sätta Kärleken i förarstolen. Då kan det bli så här istället. Jag tar en frukt för att ha energi till att fixa middagen. Ber den som är hungrig att hjälpa med stopp-pärlan. Ber den som behöver läx-hjälp om att hjälpa till med middagen. Så vi alla först kan äta tillsammans och sedan ta läxan tillsammans … ❤️

Eller ett färskt exempel från idag. Jag cyklar hem från affären, med tung matkasse, avsaknad av jacka och rätt matt i kroppen. Är dyngsur, ser knappt framåt och fryser … en bil kommer korsandes över parkeringen, mitt framför mig så jag får ställa mig på bromsen! Min direkta reaktion blir en lång harang av svordomar … och en arg blick innan jag cyklar vidare … och minns … What would Love do? Just ja … vad skulle Kärleken göra? Jag skiftar perspektiv. Just den här situationen är förbi men jag skickar ett stilla förlåt till bilföraren, förlåter mig själv och tar ett djupt andetag. Svänger ut på vägen och blir omkörd av en bil, lugnt och stilla. Den har registreringsnummer 222 … ett tecken från Universum. Det finns många olika tolkningar av nummer, men jag gillar att leka med Universums tecken och responser. Jag använder mig av Cassady Cayne’s beskrivningar där 222 står för: ”Balance and Harmony. A positive sign. Remember that earth existence isn’t all there is. Your Twinflame and You share an Unconditional Love that defies any issues that may be occuring on the earth plane. 222 can often be an ”I love you” from one Twinflame to the other”. I det här fallet tolkade jag det som en bekräftelse från Universum på att jag lyckats uppmärksamma, medvetandegöra, korrigera, förlåta och transformera min Ilska till Kärlek. Tack ❤️

Hur skulle Världen se ut om vi skulle låta Kärleken råda? Hur skulle Du må om du skulle låta Kärleken råda? Låta Kärleken välja mat och kläder till din kropp. Låta Kärleken råda i relation till man, kvinna, barn och vänner. Låta Kärleken delta i samtal? Låta Kärleken Leva. I varje stund har vi ett val. Att agera i Rädsla eller Kärlek. Testa gärna om du vill, att ställa dig frågan: What would LOVE do?

Med Kärlek ❤️ //Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *