Birthing a New World

Vi lever i en spännande tid. Det gamla faller och raseras. Det nya ska byggas upp, tillsammans. Vi ser en förändring i Världen som kan vara skrämmande, om man litar till den bild media basunerar ut som den enda sanningen. Men går du in i ditt hjärta och tittar dig runt i ditt liv, vad ser du då? Kärlek? Tillit? Respekt? Hur lever ni i din familj? Hur ser det ut på din arbetsplats? Hur pratar du med dina vänner? I min direkta närhet finns inga krig, det finns Kärlek. Det finns respekt och ärlighet, öppenhet och kommunikation. DET är vad jag vill bidra med till allas vår gemensamma framtid här på planeten Jorden.

Informationskanaler

Sedan många år kollar jag aldrig på nyheter, nästan aldrig på TV eller lyssnar på radio. De stora händelserna får man reda på ändå och annars tycker jag det är intressantare att få välja mina kanaler själv, vilka jag väljer att lyssna på. Vilken information jag väljer att ta in i mitt system, istället för att låta mig matas med information som skrämmer, söndrar och bara visar upp Världens alla mord, olyckor och hemskheter. Hur mycket gott händer inte samtidigt? Hur många nya barn föds samtidigt? Hur många försonas? Alla positiva miljösatsningar? mm mm. Det är inte att naivt blunda för hur världen ser ut, men att balansera och ta in allt, hela skalan, och sedan välja fokus. När jag levde i rädsla, klagan, negativitet och skvaller, matade mig med nyheter och pratade om det, hatade kroppen och stressade omedveten runt … då blev jag sjuk. 22 år gammal … Nu 44 år gammal är jag lite klokare av livets resa. Väljer att leva mer i Kärlek, uppmuntran, positivitet och självreflektion, matar mig med upplyftande framåtblickande informationskällor, älskar min kropp och har stressat ner … så omstrukturerar jag mig själv och min kropp. Gör nya val och fokuserar mina tankar … mot ett Nytt Jag. En Frisk version av Malin.

Nya tidens barn

Sedan kring millenniumskiftet föds Nya tidens barn till Jorden. Förankrade i sitt Hjärta. Starka. Här för att skapa förändringen. Vi föräldrar har banat väg och har som uppgift att stödja dem och samtidigt göra läkningen i oss själva. Barnen triggar, ifrågasätter och tycker. Står upp för sin sanning. Och vi reagerar, triggas, får titta inåt …reflektera och förändra. Som jag ser det står vi precis mitt i ett paradigmskifte, med en fot i vardera värld. Den gamla som baseras på Rädsla, Hierarki, Brist, Kontroll och Konkurrens. Den nya som baseras på Kärlek, Nätverk, Överflöd, Tillit och Samskapande. Vilken värld vill Du fortsätta att stödja med Din Energi och Ditt skapande? För du skapar Världen i varje stund, med dina tankar, ditt fokus och din energi. Är du medveten? Eller fortsätter du att springa runt i Livets labyrint omedveten? Och upprepa samma mönster varje dag … som kanske tom dina föräldrar gjorde? Lever Du Ditt liv?

Med Barnen av den nya tiden och den tid vi nu befinner oss i kommer stora förändringar för alla befintliga system. Skolan? Hur ska den skapas för att passa barnen av denna tid? Som den ser ut nu är den skapad för att producera lydiga arbetare till våra industrier, en kvarleva från industriåldern … men nu, i informationsåldern. Hur ska vi se till att våra barn får lära sig vad de kommer att behöva för att klara sitt liv? Vet vi ens hur världen ser ut om 20 år? Arbetsmarknaden och vilken typ av jobb vi har förändras i snabb takt. Vilka jobb kommer våra barn att ha, eller skapa sig under de kommande decennierna? … Vilket jobb vill Du ha? Vem har bestämt att ”heltid” är 40 timmar i veckan? Vem har bestämt att vi ska ha våra barn på förskolor och skolor mer än 40 timmar i veckan? Vill vi ha det så? Hur vill vi leva NU och framåt? För det är NU, just i detta NU som Ditt liv pågår … och Du är Skaparen av din egen livsupplevelse …

Ställ frågor

Jag har inte på något sätt svaren på alla dessa frågor, men jag funderar själv över dem titt som tätt. Och väljer medvetet vilket jobb jag vill lägga min energi på, vilka vänner jag vill ha i mitt liv, vilken människa jag vill vara när jag möter andra, utmanas av mina barn som går i skolan till att tänka och reflektera över mina val, mina ord … Väljer hur jag vill leva, skuldfri, har alltid bott alternativt i kollektiv, inneboende, familjehem och nu senast i generationsboende där jag sambor med mamma och min dotter, funkar kanonbra! Det är förstås inte sanningen för alla men det jag vill är att vi börjar reflektera över hur vi lever våra liv och att det är dags att ifrågasätta gamla sanningar och framförallt lyssna på barnen, de kommer med så mycket klokskap ❤️

Inspiration

De jag inspireras av just nu är Joe Dispenza, Gregg Braden, Elizabeth April, Lee Harris Energy Update mfl. Har du någon mer inspiratör i dessa tider så tipsa gärna i kommentarerna <3

Förändringen börjar i Mig och i Dig. Birthing a New Me, Birthing a New We, Birthing a New World … Created in LOVE …

Med Kärlek //Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *