Nya Tidens Barn

Bild av Gerd Altmann från Pixabay.

Tänk om … det är så att det finns något som heter Nya Tidens Barn? Tänk om det är så att det vi ser på Jorden idag är en ny typ av Människoras som håller på att utvecklas? Människa 2.0. Tänk om det är så att dessa barn egentligen är Mästare utsända från Universums Kärleksintelligenta Källa för att rädda Planeten Jorden? Ja, inte själva planeten förstås för den har vi inte tillstånd att destruera … men mänskligheten. Att. Rädda. Mänskligheten. Och guida människorna in i Den Nya Tiden, Jordens Gyllene Tid? Att hjälpa till att höja vibrationen och medvetenheten på planeten. Att visa upp och spegla obalanser så att de vuxna ska vakna och fatta att något behöver korrigeras.

Tänk om det är så att det finns något som heter Energier? Som faktiskt finns? Och som faktiskt styr våra liv på ett osynligt sätt? Tänk om det är så att det har inkarnerat bärare av Indigoenergi som är här för att skapa kaos? För att rasera system och berätta för omvärlden att de regler och system vi satt upp är utdaterade och behöver korrigeras? Rebeller. KärleksKrigare. Tänk om det finns några tappra själar, bärare av Kristallenergi med Gyllene energi inkapslade djupt i sina kroppar som kommit till Jorden för att balansera och skapa Den Nya Jorden? Tänk om det är så att dessa barn, trots att de huserar i små kroppar, faktiskt är klokare och mer medvetna än oss vuxna? Fast vi bor i stora kroppar? Tänk om det är så att det egentligen är tvärtom? Att VI vuxna är ”barnen” och Barnen är de ”vuxna” som vet hur vi ska skapa framåt? Som ser igenom spelet vi upprätthåller? Som bär Sanningen och Kärleken i Sina Hjärtan? Som speglar ut och tydliggör omgivningarnas obalanser, så att de vuxna ska få syn på dom och kunna ta hand om dom, obalanserna … sina obalanser.

Tänk om det är så att Nya Tidens Barn bara har ett stort chakra, energicentra, som fyller ut hela deras kropp och aura? Och det är Hjärtat. Om man jämför med oss själsmänniskor som har sju chakran som kan känna en sak i hjärtat, tänka en annan i hjärnan och säga en tredje … helt utan problem. Förutom att barnen ser igenom oss, de ser att vi inte är sanna mot oss själva – innan vi själva ser det i oss själva …

Tänk om det är så att de föds ner i varenda familj på Jorden som väljer att ta emot barn, för att väcka upp, trycka på knappar i de vuxna, så att de vuxna har en chans att växa upp och agera som vuxna i den tid vi lever just nu. Där vi ALLA behövs! Vi behöver samarbeta och inse att Hierarkin har fallit. Vi kan inte längre luta oss emot att vi automatiskt ska ha respekt pga ålder eller rang. Vi ska ha respekt tack vare att vi respekterar, i första hand oss själva men också våra medmänniskor. Vi kan inte som förälder eller skolpersonal peka med handen och tro att barnen och ungdomarna ska ”lyda” oss av respekt eller ”för att det är så” och vi inte är beredda på att tydligt och enkelt förklara Varför? Tänk om det är så att det vi lär oss om vårt ursprung inte stämmer? Att faktan är fel? Att Darwin var ute och cyklade? Att det inte är sant att ”den starkaste överlever” för att det funkar så i naturen? Tänk om det är så att naturen fungerar med samarbete och där vi överlever och upplever livet, inte genom att konkurrera, utan genom att samarbeta?

Tänk om det är så att Nya Tidens Barn redan är kodade på allt detta nya? Vilket gör att de ifrågasätter varför de ska lära sig gammal fakta i skolan? Att de redan fattar att de bär sitt Livssyfte djupt i sitt Hjärta? Att de vet sin väg? Att de är perfekta som de är och är här för att samskapa med andra. Tänk om det är så att det inte är något ”fel” på våra barn? Utan att det är vi vuxna som behöver etikettera med diverse diagnoser och termer för att förstå, för att kunna hjälpa barnen att passa in, i systemet som vi skapat och som är det enda vi kan se … fast Tänk om det är så att de inte ska anpassas in i systemet? Utan vi som behöver släppa taget, droppa ner i våra Hjärtan och MÖTA våra barn med nyfikenhet, öppenhet, ärlighet och respekt. För att se vad de egentligen säger … och tillsammans skapa nytt.

För dig som blev nyfiken efter att ha läst ändå hit vill jag rekommendera två fantastiska personer som gett mig mycket, både som förälder och som människa för att förstå vilka vi är när vi vandrar här på Jorden. Den som betytt mest för mig gällande Nya Tidens Barn är Anni Sennov, en fantastisk kvinna som skrivit många böcker, väl värda att läsa. Den som handlar om Nya Tidens Barn heter Balans på alla plan. Gällande vårt ursprung och frågor kring konkurrens/samarbete vill jag rekommendera dig att kolla upp Gregg Braden, vars arbete förenar andlighet och forskning.

Jag kom i kontakt med Annis böcker för tio år sedan och har läst alla vid det här laget, flera gånger om ;). Det var hon som fick mig att förstå varför jag aldrig gjorde ”som alla andra”, utan alltid gick min egen väg. Rebelliskt. Bara för att jag ”måste”, typiskt Indigo-aktigt. I tio år, genom fyra egna barn samt ett antal familjehemsplaceringar, har jag levt som en Energimedveten vuxen. Dvs mot bakgrund av allt detta med energier och att vi har olika medvetenhet. Jag är så otroligt tacksam för att jag kom i kontakt med den här informationen. Jag hade aldrig kunnat hantera, agera och expandera som förälder, som jag gjort, utan den. Och är det något som ger mig Framtidshopp så är det just det här. Inte hur Världen ser ut när media rapporterar nyheter – utan hur det känns i mig, i relation till mina barn, och vänners barn …

Det är inte lätt att vara förälder till Nutidens Barn. De är kraftfulla och starka i sina energier, behöver gränssättning på rätt sätt, behöver ärlighet och respekt, få testa sina vingar och idéer, vara fria, fast med guidning. Det vi vuxna behöver göra är att se dem som speglar, se oss själva i spegeln och reflektera – Vad säger mitt barns beteende om mig? Vad väcker han/hon/hen i mig? Vad behöver jag ta hand om? Vad säger det om mig? Var medveten om att de trycker på knappar i oss, för att vi ska växa in i vår egen Sanning – i våra Hjärtan. Du hjälper ditt barn bäst genom att hjälpa dig själv. Rikta din energi och ditt fokus inåt, möt dina inre små barn med de behov de inte fått uppfyllda. Älska dig själv. Ta hand om dina Drömmar. And Walk your Talk. In Truth. Show them that they can count on you … (both your inner and outer children ❤️)

Tänk om det är så att vi vuxna behöver Tänka om?

Med Kärlek, //Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *