Draken

Bild av Tomáš Lhotský från Pixabay

Det var en gång en kvinna som vandrade i nattens drömmar. Plötsligt mitt i det karga landskapet uppenbarade sig en stor, ståtlig drake. Utan personlighet. Utan färg. Bara vetskapen om att det var en Drake. På draken sitter en man. Utmanar. Har makten och kraften. Kvinnan står på marken och känner underläget samtidigt som kraften väcks i henne. Mannen är snygg och farligt utmanande, tillhör hennes bästa vän. Förbjuden Kärlek, men ack så kittlande … spännande … och oemotståndlig. Mannen tittar på henne med djup i blicken är frågar utmanande: ”Vågar du? Vågar du flyga?” Kvinnan känner lockelsen och svarar: ”Vågar gör jag allt, om du bara hjälper mig upp!”

Mannen böjer sig ner och drar henne upp, upp på Drakens rygg och upp i sin famn. Hon grenslar Draken och känner mannens armar sluta tätt kring hennes kropp, värmen i ryggen. Kraften från besten mellan benen och sedan bär det av …

Med kraften av tio jetmotorer skjuter Draken iväg, lyfter upp i den becksvarta natten, stjärnorna tindrar och deras passion för varandra och Kärleken döljs av mörkret. Mitt i den svindlande färden vänder hon sig om, slingrar benen kring mannen och möter honom i en kyss. En kyss som revolutionerar och förenar. Gammalt och nytt. Förbjudet och glömt. Edsvurna lagar sedan tidernas begynnelse. Kraften från mötet slungar vågor ut över Universums mest avlägsna platser. Starten på en Ny Era. En era där Kärleken råder och Love is the ultimate law of life

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *