När allt känns klart …

När allt jag känner till känns klart. När kärnfamiljen inte längre finns kvar. När ursprungsfamiljen splittrats till sina respektive liv och resor. När föräldrarna lämnat hemstaden. När plattformen inte längre bärs av den gamla invanda, kända, trygga energin … Då kan tvekan komma in, knacka på dörren … och ha med sig oro, olust, förvirring och rädsla … när nattens timmar är många och långa och jag ligger i mörkret, ensam, med mina tankar … När jag inte längre kan gömma mig bakom masker, titlar, status … utan stå i min kraft, precis som den jag är. Omfamna ALLT jag ÄR …

Då brukar det ofta komma en vägledning inifrån mig … ett ord, en sång, en tanke om någon typ av action. Idag kom den här låten till mig. Men en lätt melankolisk touch, men för mig blir den kraft och hopp. För kraften till förändring ligger I mig, inte i omgivningen. Jag är fri att skapa det Liv jag vill Leva, den korta tid jag vandrar här på Jorden. I just den här inkarnationen.

Att lyssna till mig själv, älska och acceptera, ära mig själv. Att bygga relationen till mig själv och att agera på de impulser och den guidning jag får. Vilket idag är denna låt. När alla vännerna gått hem, med Gyllene Tider. Inser nu när jag skriver att det är ju precis det vi lever i! Gyllene Tider, den Gyllene Eran på planeten Jorden. Där Kärleken råder och Frihet finns … nåväl, det får nog bli ett eget inlägg om det framöver …

När allt känns klart … när jag inte längre kan gå till ett jobb bara för att få pengar, när jag inte längre kan leva som jag alltid gjort, när känslorna studsar, tankarna snurrar och jag vet varken ut eller in. Då är det bara att Surrender, droppa ner i hjärtat, sitta stilla i båten genom dimman och vänta tills stranden kommer. Stranden där de likasinnade väntar, där vi alla ska samlas för att skapa Den Nya Världen. Med mig i båten har jag mina kära Vänner, my Sisters and Brothers in Spirit. Menade att vandra tillsammans. Relationer baserade på Kärlek och äkthet. Där jag tillåts vara, exakt hela den jag är. Tre av dem ska jag träffa om en stund så för nu lämnar jag dig med ett citat ur låten När alla vännerna gått hem. När allt det gamla känns klart, börjar man tveka. Känner sig ensam i Världen. Stark eller svag spelar ingen roll, jag är både och. Då väljer jag att möta mig själv, stå för den jag är och dela med mina Vänner. Verktygen i det Nya är Tillit, Kärlek och Tro på att det är fullt möjligt att leva ett Liv i Total Frihet …

Med Kärlek och önskan om en fin helg, Kram Malin

”Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag!
Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll…
Det spelar ingen roll”

Comments

  1. Jag blir berörd på djupet när jag läser ditt inlägg. Så modigt att våga tillåta att bara står själv och ta emot det som kommer. Det är verklig power!
    Älskar ditt sätt att skriva och formulera dig när du visualiserar dina tankar. Kommer att följa dig och din blogg med största nöje.

    1. Tack för din kommentar och för dina ord Anne-Li <3. Härligt att du följer med på resan. Varmt Välkommen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *