Livet

Livet … är spännande just nu. Allt som jag hittills känt som min sanning har rämnat. På ett positivt sätt. Jag uppstår ur askan och kliver rakt in i elden, min egen inre eld. Sanningens eld. Min sanning. Och skapar mitt liv utifrån det. På bilden ser du Flower of Life. En uråldrig symbol av helig geometri. Jag ser det som om cirklarna i den är de cirklar vi vandrar som människa på Jorden. Olika områden i livet. Olika människor vi möter. Allting har en början och ett slut. Fullbordan.

Det gamla livet har fullbordats. Nu är det dags att skapa nytt. Impulsen kommer via mig att skapa Lyrics of Life. I skrivande stund vet jag inte vad det innebär, men det känns bra. Att ära den vägledning och de drömmar som föds i mig och låta dem få liv. Fysisk manifestation.

Jag vill varmt välkomna dig till att vandra en cirkel med mig genom Lyrics of Life.

Comments

  1. The Life is a collection of many songs that make this Universal Orchestra the most precious performer of our intents, thoughts, visions, all wrapped within Love of our existence… Thank you for your part, shining and buzzing with a potent fabric of creation.
    Love to you…Dea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *